FÖRÄLDRAR

Hur man ingjuter förtroende, ärlighet och anständighet med Vägen till lycka

65 % av alla tonåringar mellan 13–17 säger att det förekommer ”en hel del” eller ”ganska mycket” fusk i skolorna. 30 % av alla högstadieelever utsätts för mobbning. 42 % av USA:s ungdomar mellan åldrarna 10–17 har sett pornografi på nätet.

I tillägg till influenser från samhället utsätts din familj och dina barn för en stor mängd negativa budskap genom media och underhållning, vilket hotar att underminera deras välbefinnande. Begrepp om praktiska moralvärden och rätt uppförande lärs alltför sällan ut till våra ungdomar, vilket lämnar dem på drift utan någon moralisk kompass.

Ge dina barn en moralisk kompass på deras färd genom livet.

Vägen till lycka är ett effektivt verktyg för att bekämpa negativt inflytande och återställa förtroende, ärlighet och anständighet omkring dig. Som en guide till ett bättre liv baserad på sunt förnuft kan den ge dina barn den kompass de behöver för att leva i harmoni med varandra, och en grund för moraliskt värde som de kommer att använda under resten av sina liv. Närhelst boken har använts har föräldrar märkt av betydande förbättringar i sina barns uppförande, attityder och samarbete.

Resultatet är en mer positiv miljö hemma och ett tryggare samhälle för alla.

I Vägen till lycka står det: ”Det står i din makt att visa vägen till ett mindre farligt och lyckligare liv.”

Hur man kommer igång

Så här kan du omedelbart börja ingjuta värderingar och skapa en bättre hemmiljö, ett bättre samhälle och en bättre värld:

  • Ge Vägen till lycka-boken eller Vägen till lycka-filmen till dina barn och andra familjemedlemmar och även till vänner och grannar – vem som än påverkar ditt liv – och uppmana dem att läsa den eller titta på den.
  • Ge dem ytterligare exemplar som de kan ge till personer som påverkar deras liv.
  • Beställ eller ladda ner informationsannonserna för Vägen till lycka och visa dem för dina barn, anhöriga, grannar, dina barns lärare, rektorn, föräldraföreningar och lokala grupper.
  • Uppmana vänner och kollegor att gå in på denna webbplats och titta på informationsannonserna på nätet.
  • Beställ illustrerade affischer för din familj på denna webbplats. Detta hjälper till att hålla budskapet i Vägen till lycka synligt.

Skapa en specialdesignad version av Vägen till lycka för din familj och ge den i present eller dela ut den.

Du kan beställa din specialdesignade version genom att klicka här eller genom att kontakta oss på +1 818 254 06 00.