L. RON HUBBARD
Författare — Humanitetsförkämpe

L. Ron Hubbard är en av historiens mest hyllade humanister eftersom han gav konkreta lösningar på mänsklighetens mest betungande problem. Han var även bland de mest inflytelserika författarna genom tiderna, med över 250 miljoner exemplar av sina verk i omlopp och dussintals internationella bästsäljare.

Men det finns inga ord som bättre beskriver denna man än hans enkla yttrande: ”Jag tycker om att hjälpa andra och räknar det som min största glädje i livet att se en människa befria sig själv från de skuggor som förmörkar hennes dagar.”

Man för vidare hans arv i samma anda med en världsomspännande rörelse som omfattar miljontals människor och som verkar för ett bättre samhälle i mer än hundra länder.

Som han skrivit i Vägen till lycka: ”Då och då kan man känna sig som ett löv som virvlande far fram längs en smutsig gata, man kan känna sig som ett sandkorn som kilat sig fast någonstans. Men ingen har påstått att livet är något lugnt och välordnat: det är det inte. Man är varken ett slitet löv eller ett sandkorn: man kan, i större eller mindre utsträckning, göra upp en egen vägkarta och följa den.”

För att få reda på mer om det liv L. Ron Hubbard levde, klicka här.