Kundanpassade omslagVägen till lycka kundanpassade häften

Varje person har ett inflytande på någon annan – positiv eller negativ.

Vare sig man kör ett företag eller om det bara är på en personlig nivå så kan man påverka andra. Ett av de obegränsade sätten att göra det positivt på, är med Vägen till lycka-häftet.

Budskapet i häftet inkluderar att man delar med sig till andra. För att göra detta ännu mer möjligt, har Vägen till lycka-stiftelsen en avancerad grafisk design och print-on-demand-anläggning på sitt huvudkontor i Glendale i Kalifornien, för att tillverka häften med kundanpassade omslag på 97 språk, till varje individ, grupp, företag eller verksamhet som önskar vidarebefordra detta välvilliga budskap.

Vägen till lycka-stiftelsen tillhandahåller även rätten till reproduktion för företag, institutioner eller verksamheter som önskar trycka stora kvantiteter av Vägen till lycka-häften för massdistribution till skolor, samhällen eller länder.

När man distribuerar Vägen till lycka från person till person, från hand till hand, kommer lugnet att sprida sig som ringar på vattnet.

Dessa personliga häften säljs i buntar om tolv häften för 24 dollar.

Hjälp andra med Vägen till lycka Ge den till andra.

Få hjälp med att designa mitt kundanpassade omslag
Ladda ner schablonen (template) och designa mitt omslag
Beställ på nytt befintlig utgåva för kundanpassat omslag

Din information

Fyll i detta formulär så kommer en representant från Vägen till lycka-stiftelsen att kontakta dig och hjälpa dig att skapa ditt kundanpassade omslag. Du kommer också att få instruktioner på e-mail om hur man skickar illustration, logo eller text.
Var god och lämna följande information till Vägen till lycka-stiftelsen och ladda sedan ned en schablon-fil för ditt eget kundanpassade omslagsdesign.

Var god beskriv det kundanpassade omslag som du vill skapa,inklusive en beskrivning av någon kundtext (på det språk du önskar få ditt häfte), illustration, logo etc.: