VAD ÄR VÄGEN TILL LYCKA?

Det är den första moralkodexen som helt baserar sig på sunt förnuft. Boken publicerades 1981 och syftet är att hjälpa till med att hejda samhällets nuvarande moraliska förfall och återupprätta integritet och förtroende hos människan. Vägen till lycka innehar ett Guinness-rekord som den mest översatta icke-religiösa boken i världen.

Den skrevs av L. Ron Hubbard och innehåller 21 grundläggande principer för att vägleda människor till en bättre livskvalitet. Dess syfte är att fylla det moraliska vakuum som uppstått i ett alltmer materialistiskt samhälle.

Denna uppförandekodex kan följas av vem som helst, oavsett ras, hudfärg eller tro, och den återupprättar de band som förenar mänskligheten.

Men bokens verkliga kraft ger sig tillkänna när den går från person till person. Vad människorna omkring en gör kan påverka ens eget liv, så man förbättrar sin egen överlevnad när man ger Vägen till lycka till vänner, kollegor, anställda och kunder. På detta sätt hjälper man andra att överleva bättre och leva lyckligare liv. Personer som får boken ger sedan exemplar till andra individer som står dem nära, och de uppmuntras till att visa vänlighet, omtanke och respekt mot sina medmänniskor.

Boken går från person till person och hjälper dem att leva bättre liv.

För att få ett kostnadsfritt informationspaket med ett exemplar av boken Vägen till lycka och en dvd som ger en introduktion av kampanjen, ska du klicka här.