KANSAS CITY-GRUPPER GÅR SAMMAN FÖR FRED

KANSAS CITY I MISSOURI
26 mars 2022

Sedan september 2020 har grupper i Kansas City gått samman för att främja fred och enighet för ett tryggare och mindre våldsamt samhälle.

160 bilar, motorcyklar, suvar, pickuper och utställningsbilar radade upp sig längs Spring Valley Park Road och 29th Street lördagen den 26 mars, för Kansas Citys sjätte fredsfärd – United in Peace Ride and Rally i Spring Valley Park i Kansas City i Missouri. Mångfalden av fredsfärderna och mötena visar alla precis hur det ser ut när man går samman för fred.

Förare som radar upp sig för fredsfärden längs Spring Valley Road den 26 mars 2022.

Förare började köra klockan 14.15 på östra Kansas Citys gator och viftade med Enade för fred-flaggor. Människor av alla bakgrunder, etniska tillhörigheter och religioner åkte tillsammans. I slutet av resan samlades de i parken för ett möte och underhållning. Talarna delade sina åsikter om vikten av att gå samman för att hjälpa varandra och bygga en starkare, tryggare gemenskap för alla.

Enade för freds färd och möte är alltid ett gratis evenemang där samhället kan samlas och dela den gemensamma önskan att skapa större fred och lycka i Kansas City.

”Enade för fred-färderna blir en växande rörelse för att främja enighet och fred”, sade en Vägen till lycka-volontär. ”Som samhälle måste vi nå ut och hjälpa andra att hitta en bättre väg i livet för sig själva, sina familjer och lokalområden.”

Enade för fred-stiftelsen använder Vägen till lycka, den förnuftsbaserade moralkodexen som skrevs av humanitetsförkämpen L. Ron Hubbard, för att främja förändring och leda vägen till ett bättre och mer fridfullt liv.

Kansas Citys sjätte Enade för fred-färd, som hölls lördagen den 26 mars 2022, förenar mångfaldiga grupper i samhället för att vidta åtgärder i syfte att minska antalet mord.

Lördagens fredsfärd hade det högsta antalet deltagare hittills och presenterade en ny konferencier – en lokal pastor som är en välkänd aktivist, radiopratare och inspelningsartist i Kansas City. Han predikade inte bara om att sätta stopp för våldet, han sjöng också om det och framförde ”I Am the Voice”. Hans stöd och expertis tog underhållningen till en helt ny nivå.

Precis som med varje tidigare fredsfärd kom lokala artister för att underhålla och inspirera. Bland de nya grupper som anslöt sig till denna fredsfärd fanns Mothers United, en grupp som stöder familjer till mordoffer.

Kansas Citys brandkår kom och delade ut information om kostnadsfria brandvarnare och tog sig tid att prata med förarna.

För att hålla dig informerad om när nästa Enade för fred-färd blir i Kansas City, följ United in Peace KC Facebook på www.facebook.com/UnitedinPeaceKC.