NYHETERÅTERSTÄLLER HEDER OCH SJÄLVRESPEKT

SKAPAR FRED PÅ LONDONS GATOR

Frivilliga som arbetar med Vägen till lycka-kampanjen i London går från dörr till dörr i Stonebridge för att hjälpa till att befria området från brott.
Vägen till lycka London tacklar Stonebridge efter att en ledamot i kommunfullmäktige ber om hjälp.

Tack vare ett team av frivilliga från London fördes Vägen till lycka-kampanjen till Stonebridge, ett område i London som härjas av våldsbrott, med flest rapporterade skottlossningar i London under ett års tid. Teamet lanserade sina aktiviteter som svar på en begäran från en ledamot i Londons kommunfullmäktige och döpte det till ”Ett säkrare Stonebridge-projektet”. Stonebridge heter så på grund av stenbron som byggdes där år 1745 och det blev senare platsen för Stonebridge Farm.

Den första fasen av London-avdelningens Vägen till lycka-projekt resulterade i att de nådde nästan 6 000 hushåll genom att gå från dörr till dörr och genom att dela ut häften och utåtriktad verksamhet med lokala företag. För att göra detta tog Vägen till lycka-teamet fram en detaljerad karta över området och bockade för varje plats när de täckt området. De gjorde också upp en lista över alla relevanta grupper i området och tog kontakt med varandra en för att kunna träffa dem och få dem att engagera sig i projektet så att dessa grupper sedan skulle nå sina egna medlemmar.

Ledamoten som ursprungligen bad om hjälp lovordade de frivilliga för ”vikten av detta program och det goda det gör för samhället”.

Och de har bara börjat. De kommer att fortsätta med ett städprojekt i samhället, skolseminarier och att fortsätta dela ut häftet från dörr till dörr. Teamets ultimata mål är att skapa fred i detta område som är känt för att ha haft flest brott med kniv och skjutvapen i staden.VI VILL verkligen ATT DU HÖR AV DIG

Myndighetspersoner finner att Vägen till lycka förser dem med verktyg de behöver för att åstadkomma förändring i sina länder.

MINISTER FÖR STADSUTVECKLING, NEPAL

Vägen till lycka banar väg för att uppnå fred, säkerhet och välstånd. Jag har syftet och ansvaret att utveckla moralitet och att stödja allt som kan hjälpa mänskligheten och folket i Nepal. Med största högaktning och uppskattning av L. Ron Hubbards humanitära insatser, från djupet av mitt hjärta rekommenderar jag varmt, till stor nytta för folket i Nepal, att vi inför Vägen till lycka.

ORDFÖRANDE, BELGIEN-AVDELNINGEN, INTERNATIONAL CHRISTIAN COUNCIL

De 21 levnadsreglerna i Vägen till lycka ger moralisk värdebaserad ledning till vem som helst som är villig att tillämpa det och förändra sitt liv för att tjäna mänskligheten. Att göra världen till en bättre plats att leva ett fredligt liv – detta är vad L. Ron Hubbard gav oss. Han hade en profetisk vision om ett lyckligt liv som vem som helst kan uppnå genom att följa de enkla principer som han beskrev i sin bok Vägen till lycka. Man bör uppmuntra distributionen av Vägen till lycka överallt.

POLISCHEF, FILIPPINERNAS NATIONELLA POLIS

Det filippinska folket har gett oss uppdraget att omvandla vårt samhälle genom att få bort illegala droger, kriminalitet och korruption. Vi vill lära oss av det ”Colombianska miraklet” och dess framgång med att vända på situationen med brott och droger och spridningen i samhället av Vägen till lycka till 25 procent av medborgarna genom den nationella polisen. Vi ser ett akut behov i Huvudstadsregionen, med dess 16,2 miljoner invånare – en effektiv grupp engagerade medborgare kan endast uppnås med gemensamma ansträngningar, bidrag och stöd från samhällets alla sektorer.FAKTA

BRINGAR LYCKA
Här är en sammanfattning av resultaten efter ett år av aktiviteter med Vägen till lyckas världsomspännande kampanj.

2

MILJONER

Vägen till lycka-häften delades ut världen över

321

SPECIALDESIGNADE OMSLAG

Vägen till lycka-häften anpassades för individer att dela med sina vänner, kollegor och befolkningar

56 880

ELEVER

nåddes i klassrummet med Vägen till lycka

388 552

BESÖKARE

till thewaytohappiness.org där de kan beställa häften, titta på videor och göra e‑kursen

84,5

MILJONER

som nåddes genom att Vägen till lyckas infoannonser och boken som film visades i tvHJÄLP TILL MED ATT ÅTERSTÄLLA FÖRTROENDE

Internationella Vägen till lycka-stiftelsen arbetar för att vända på samhällets moraliska förfall genom att återställa förtroende och ärlighet med omfattande distribution av de 21 levnadsreglerna. Donationer stöder produktionen och distributionen av Vägen till lycka-häftet och läroplansmaterial.