Filippinernas nationella polis använder de 21 levnadsreglerna för att återuppbygga en nation

Vägen till lycka-ambassadören Jerry de Tagle arbetar med filippinska tjänstemän för att nå varje invånare på Filippinerna med de 21 levnadsreglerna i Vägen till lycka.

läs vidare >>

För magin i Vägen till lycka till Punjab i Indien

Den andliga rörelsen Radha Soami i Indien tar till sig Vägen till lycka och gör det möjligt att lyfta delstaten Punjab ur fördärv.

läs vidare >>

Älska och hjälp barn – det är hennes sätt

Rosalba Cordero är som lyckligast när hon skyddar välfärden och framtiden för ungdomar och barn med Vägen till lycka.

läs vidare >>

Ge en get, det är vägen till lycka

En guide till ett bättre liv baserad på sunt förnuft: tillämpbar och kraftfull i alla samhällen.

läs vidare >>

Ny översättning utlovar lugn i det konflikthärjade södra Thailand

Vägen till lycka trycks nu på jawi – södra Thailands form av malajiska som är skrivet med det arabiska alfabetet – och öppnar därmed dörren till varaktig fred i denna krigshärjade region.


läs vidare >>

Bringar lycka och produktivitet till Ungern 365 dagar om året

Paret Antónia och Ferenc Novák tog upp Ungern ur dess moraliska dykning för tio år sedan och använder Vägen till lycka för att ge folk tillbaka deras stolthet och lycka.

läs vidare >>

Pakistans ”Ledstjärna för lycka”

Aisha Zafar kombinerar entusiasm för att hjälpa andra och charm för att visa både barn och vuxna vägen till ett mer givande och lyckligare liv.

läs vidare >>

Aldrig för sent att göra upp en ny färdplan

En man som delar mig sig av Vägen till lycka förändrar en annan människas liv.

läs vidare >>

Motorstadens team slår tillbaka mot stadens förfall

Detroit, Michigan, en gång hyllad som motorstaden för sin bilindustri och Motown för dess musikaliska arv, är idag en av de metropoler i USA som har mest problem. Stigande arbetslöshet, brottslighet och narkotikahandel drev 25 % av befolkningen till utflyttning under det senaste årtiondet, och lämnade tiotusentals övergivna företag, byggnader och bostäder efter sig.

läs vidare >>

Viceministern för högre utbildning leder Vägen till lycka

Roberto Naya, bosatt i Miami och född i Karibien, såg i Vägen till lycka lösningen på det moraliska sönderfallet som definieras av den ökade brottsligheten och våldet i Dominikanska republiken, och lanserade en gräsrotskampanj av föreläsningar och utbildning.

läs vidare >>

Förändrar världen med en person åt gången

Den djupgående inverkan av Vägen till lycka styrks av förändring till det bättre i livet för individer som i sin tur genomsyrar hela gemenskaper och samhällen, som i dessa exempel.

läs vidare >>

Ghana: det senaste tillskottet i Vägen till lycka-familjen

Vägen till lycka-stiftelsen inledde nyligen en kampanj i det afrikanska landet Ghana genom att hålla ett seminarium vid en högstadieskola som byggts av byinvånarna själva. Medborgarna och skolpersonalen var oroade över att ungdomsbrottsligheten ökade. Efter att noga gjort sitt...

läs vidare >>

Skolvåldet minskar

En high school utanför New York City hade rykte om sig att vara en bråkig skola. Arton månader innan man inledde kampanjen ”Youth Education”, som huvudsakligen baserade sig på Vägen till lycka-häftet, förekom det två till tre slagsmål om dagen i skolans lokaler eller ute...

läs vidare >>

Företagare visar sitt engagemang genom Vägen till lycka

Företagare visar sitt engagemang genom Vägen till lycka

Småföretag inom servicesektorn över hela världen genomförde en ”Vägen till lycka-vecka för företagsengagemang” i syfte att minska den lokala brottsligheten och förbättra sina områden.

Företagspersonal världen...


läs vidare >>

Vägen till lycka sätter sin prägel på vinterolympiaden

Ett team med Vägen till lycka-supportrar skaffade sig och delade ut buntar med häften till ideella organisationer, skolor och ungdomsgrupper, vilka i sin tur delade ut dem i Vancouverområdet precis innan och under vinterolympiaden 2010. Över 65 000 kundanpassade Vägen till...

läs vidare >>

Stoppar bomberna

Bomberna slutade falla i tre veckor efter att Vägen till lycka-häften, som tryckts på språket urdu, distribuerades i städerna Lahore, Islamabad och Rawalpindi i norra Pakistan. Alla dessa städer ligger inom tre timmars körväg från gränsen till Afghanistan. Talibanska extremister...

läs vidare >>