NYHETSBREV

ANTAR NORTH GREENWOOD-UTMANINGEN

Vägen till lycka-frivilliga i aktion under ett av tre större North Greenwood-städprojekt.
Vägen till lycka-avdelningen i Florida hjälper till att blåsa nytt liv i denna historiska stadsdel.

Det historiska afroamerikanska lokalsamhället North Greenwood i Florida, en gång känt som ”Lunden” p.g.a. dess vackra citrusträd, upplevde en nedgång på 1960-talet, när sedan länge etablerade företag stängde sina dörrar överallt i området och dess sociala struktur började upplösas.

Sedan 1980-talet har arbete gjorts för att gjuta nytt liv i grannskapet och Vägen till lyckas (TWTH) Florida-avdelning är fast besluten att bidra till denna rörelse.

Avdelningen, med huvudkontor drygt en kilometer från North Greenwood, gick samman med ”Adopt Greenwood” och Martin Luther King-samhällscentret för att göra ett städprojekt i området med 50 man.

I enlighet med Vägen till lyckas levnadsregel nummer 12: ”Skydda och förbättra din miljö”, plockade frivilligteamet skräp och delade ut exemplar av Vägen till lycka-häften till mer än 150 lokala hushåll.

”Du är viktig för andra människor. Man lyssnar på dig. Du kan påverka andra. Du kan med hjälp av den här boken, utan alltför mycket besvär, hjälpa dem att överleva och leva lyckligare.”
L. Ron Hubbard

Vägen till lyckas Florida-avdelning fortsatte med ambitiösa städprojekt i tre på varandra följande veckor, och vid ett tillfälle fyllde man 40 stora sopsäckar.

Ordföranden för Martin Luther King Jr.-koalitionen i North Greenwood tackade avdelningen för att ha investerat i samhället och för att ha fört samman andra för att bidra till det. Avdelningen besökte sedan butiker och företag i North Greenwood, och delade ut tillräckligt många exemplar av Vägen till lycka för deras eget bruk och för att dela med sina kunder. Sådan distribution av häftet har visat sig minska kriminalitet och fylla ett moraliskt tomrum i lokalsamhällen.

Sedan kom ett jobbseminarium som lärde deltagarna hur man tillämpar de 21 levnadsreglerna i Vägen till lycka för att ge en skjuts åt framgång i yrkeslivet. När en deltagare såg hur praktiskt häftet var konstaterade han: ”Det här är inte bara utbildning på jobbet, det här är utbildning för livet!” Många bad om mer information.

”Du är viktig för andra människor. Man lyssnar på dig. Du kan påverka andra”, skriver L. Ron Hubbard i denna berömda bok. ”Du kan med hjälp av den här boken, utan alltför mycket besvär, hjälpa dem att överleva och leva lyckligare.”



FAKTA
ÅTERSTÄLLER HEDER OCH SJÄLVRESPEKT

Och når ut över hela världen med de 21 levnadsreglerna.

845

TV-STATIONER

har visat Vägen till lyckas infoannonser under det gångna året.

5 272

SPECIALANPASSADE OMSLAG

har skapats för Vägen till lycka, vilket innebär att företag, ideella organisationer och humanitetsförkämpar kan göra häftet till sitt eget.

5,6

MILJONER

människor såg Vägen till lyckas prisbelönta videor på YouTube förra året.

519

ORGANISATIONER

samarbetar med Vägen till lycka för att återställa heder och självrespekt.

4

MILJONER

exemplar av Vägen till lycka har delats ut världen över under de senaste tolv månaderna.



HJÄLP TILL ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN

Internationella Vägen till lycka-stiftelsen arbetar för att vända på samhällets moraliska förfall genom att återställa förtroende och ärlighet med omfattande distribution av de 21 levnadsreglerna. Donationer stöder produktionen och distributionen av Vägen till lycka-häftet och läroplansmaterialet.