Företagare visar sitt engagemang genom Vägen till lycka

|

International

.

May 5, 2010

|

Företagare visar sitt engagemang genom Vägen till lycka

Småföretag inom servicesektorn över hela världen genomförde en ”Vägen till lycka-vecka för företagsengagemang” i syfte att minska den lokala brottsligheten och förbättra sina områden.

Företagspersonal världen över – från Ecuador till Kenya, Pakistan till Italien och Australien till USA – tog på sig sina Vägen till lycka-tröjor, delade ut Vägen till lycka-häften till sina kunder och klienter och satte upp affischer i sina butiksfönster för att upplysa människor i området om principerna i Vägen till lycka.

Den internationella kampanjen att återställa de moraliska värderingar som återfinns i Vägen till lycka-boken, sponsras eller drivs av många olika organisationer och institutioner, bl.a. de federala myndigheterna i Panama och Venezuela, israeliska fångvårdsstyrelsen och en lång rad multinationella företag.

För att få ett kostnadsfritt informationspaket som inkluderar ett exemplar av Vägen till lycka-boken och en dvd som ger en introduktion av Vägen till lycka-programmet ska du klicka här.

För att skicka oss dina nyheter med foton och videoklipp, vilka vi sedan kan dela med oss av till andra, ska du klicka här.